Til hovedsiden
 
 
 
 
 
 
 
 


Julenissen hos Bilist 2000!

2 stk. dekksett fra Jæren Dekk til en samlet verdi av kr 7000, gikk til Sølvi Hagen i Hommersåk og Svein Tønnesen i Stavanger.
2 stk. sykler med sikkerhetsutstyr fra Biltema i Sandnes til en samlet verdi av kr 5000, gikk til Saleban Abdi i Kleppe og Jane Iren Møller på Jørpeland.
Full tank med bensin eller diesel fra Statoil (kr 600) gikk til Johnny Johs. Furre i Stavanger.
Gavekort på kr 500 til Biltema i Sandnes gikk til Ørjan Olsen på Varhaug.
5 stk. kjølebag'er fulle av kyllingfilet fra Prior til en samlet verdi av kr 1500, gikk til Nils Sverre Simmerøy i Sandnes, Idar Bjørknes i Orre, Torunn Karin Klungtveit i Sandnes, Kai Haavardsholm på Bryne og Dagfinn Nordlid på Kløfta.
2 stk. "juleposer" fra Biltema i Sandnes til en samlet verdi av kr 400, gikk til Alv Helge Antonisen i Kristiansand og Odd-Egil Heradstveit på Kvernaland.
3 stk. gavekort fra Dolly Dimple til en samlet verdi av kr 600, gikk til Siv Elin Byberg i Hommersåk, Lill Susan Nakken Aanestad på Nærbø og Jan-Petter Løken på Bryne.
5 stk. av CD-platen "I baksetet" til en samlet verdi av kr 920, gikk til Liv Oddrun Sira i Sira, Paul Arne Birkeland i Sauda, Magnus Dyskeland i Kleppe, Eirik Lyder Bredland på Klepp stasjon og Anna Eriksen på Nordby.
5 stk. av boken "Er vi framme snart?" til en samlet verdi av kr 920, gikk til Odd Sevaldsen i Ørsta, Kjellaug Øksnes Malmin på Klepp stasjon, Bjørg Myhre i Sandnes, Siri Odland Braut påKleppe og Kjell Håkon Pettersen på Kleppe.


Lurer du på hvorfor så mange av vinnerne er fra Rogaland? Rett og slett fordi det er der vi relanserte Bilist 2000 først. Men husk at alle medlemmer har like vinnermuligheter, uansett hvor i landet man bor!

Vi gratulerer vinnerne! De har i sannhet bevist at det lønner seg å kjøre fornuftig!!! 

Bilist Proff